Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Jesper Jensen lægger en dæmper på forventningerne om guld til Esbjerg

Det blev noget af en afklapsning, da Team Esbjerg pillede pynten af Nykøbing Falster Håndbold i den første DM-finale. 15 mål vandt esbjergenserne med og de er dermed på kurs mod guldet.

Cheftræner, Jesper Jensen, blev hyldet før kampen, da det potentielt var hans sidste kamp på hjemmebane for Team Esbjerg. Han påpegede efter kampen, at det er vigtigt, at de ikke tager sejren for givet. Nykøbing Falster Håndbold tabte nemlig med 18 mål i den første DM-semifinale mod Odense, for derefter at rejse sig og vinde de to efterfølgende kampe, der sikrede dem avancement til DM-finalen:

“Vi har bare lige nævnt det derude nu. Ikke så meget i forhold til os selv, men mere i forhold til at Nykøbing er ligeglade med, at de tabte med 15 – eller ligeglade er de nok ikke, men de har prøvet det og har bevist over for sig selv, at de kan gøre det igen, og det vil de jo forsøge,” fortalte han til TV2 Sport efter kampen.

Han forklarer desuden, hvad Team Esbjerg skal hjem og arbejde med nu, frem mod næste kamp:

“Det bliver at holde fokus på de små ting, vi kan rette. Så der foregår et arbejde nu her, hvor jeg egentlig er ret rolig omkring, at spillerne møder ind om to dage, og så er der fokus på tingene torsdag-fredag, inden vi skal til Nykøbing lørdag og forhåbentlig gøre det færdigt.”

I de danske slutspilskampe er størrelsen på sejren underordnet, så Nykøbing Falster har naturligvis en ligeså god chance i anden DM-finale, som de havde før den første. Om de kan rejse sig og skabe endnu en sensation, kan vi se, når næste DM-finale spilles på lørdag d. 25. maj kl. 14:00.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER