Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Mie Højlund om nederlaget: "Et hårdt slag"

NFH har ikke slået Odense i fem år. Nu har de slået dem to gange på en uge og har dermed - helt sensationelt - kvalificeret sig til DM-finalen.

Da Nykøbing Falster Håndbold lørdag besejrede Odense Håndbold med 29-28, var der nok få der havde set den komme. De fleste i håndbold-Danmark havde nok regnet med, at Odenseanerne rejste sig efter det seneste nederlag, gjorde arbejdet færdigt og kvalificerede sig til DM-finalen, som de har gjort det så mange år i træk. 

Men sådan skulle det ikke være. NFH rejste sig endnu engang og slog giganterne fra Odense for anden gang på en uge. 

Efter kampen var Odense-spillerne tydeligt skuffede og Mie Højlund var en af dem, der alligevel forsøgte at finde lidt overskud frem til at tale med TV2 Sport:

“Jeg tror man skulle have været i vores omklædningsrum for helt at forstå hvor hårdt et slag det er,” fortæller hun, mens tårerne triller ned af kinderne. Højlund er tydeligt skuffet og sætter lidt flere ord på nederlaget: 

“Jeg synes vi møder et rigtig godt Nykøbing-hold, som forstår at spille os rigtig klogt, men når jeg ser tilbage på kampene, så er der også mange ting vi kunne have gjort anderledes. Så jeg tror det er følelsen af at vi også er vores egen værste modstander i de her kampe.” 

På spørgsmålet om, hvorvidt de kan sætte sig op til den kommende bronzekamp, svarer hun: “Nu tror jeg det handler om at tillade os selv at være kede af det og skuffede i dag, og så bruge dagen i morgen på at komme videre. Bronzekampen er lige om lidt og vi ved hvor vigtig den er, og vi vil gerne slutte sæsonen ordentligt af.”
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER