Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Håndboldstjerne var langt nede: Stod med kniv rettet mod min hals

Lars Rasmussen var inde i en mørk periode, før han blev udredt for ADHD og autisme. De diagnoser har hjulpet ham rigtig meget.


Lars Rasmussen var en fremragende håndboldspiller i sin aktive karriere, men han er også en mand, der både under og efter karrieren har været kendt for at have følelserne ude på tøjet.


Han har særligt fået omtale for sit temperament, men det hele har haft en bagside. Han var nemlig langt nede. Han følte sig bedømt og vurderet konstant, og han havde svært ved at holde styr på vreden og de mange følelser.


En dag i 2013 kulminerede det hele så for ham:


“Jeg går ud på badeværelset og kigger mig selv i spejlet og spørger: “Hvad fanden laver du egentlig her, Lars?” Og jeg kunne ikke svare. Jeg tager en kniv og stikker ret hårdt heroppe, siger Lars Rasmussen til Go’ Aften LIVE og peger på sin hals.


Lars Rasmussen nåede at tænke mange tanker i det moment, men han besluttede heldigvis, at hans svaghed eller måtte vinde over hans styrker. Han kastede derfor kniven fra sig.


Efter episoden indså Lars Rasmussen, at han havde brug for hjælp, og han kom i gang med et udredningsforløb-I dag tager Lars Rasmussen dagligt medicin for sine diagnoser, og han har lært at vende dem fra hans fjender til hans styrker. Han er stolt over sine bedrifter og den enorme udvikling, han har været igennem.


 


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER