Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Magnus Landin: Jeg vil gerne hjem og spille i Danmark en dag

Efter Niklas Landin i sommers forlod THW Kiel, startede samtidig spekulationerne om lillebror Magnus kunne finde på at følge med


Landin brødrene har den seneste periode set ekstra meget til hinanden, selvom de ikke længere er at finde på samme klubhold.


Aalborg Håndbold og Kiel har nemlig skulle møde hinanden i de seneste to runder af Champions League.


Dermed var det første gang, at Landin brødrene har skullet stå overfor hinanden efter den danske stjernemålvogter skiftede hjem til Danmark efter 8 år i den tyske storklub.


Dette opsigtsvækkende skifte startede samtidig en smule snak om, hvorvidt lillebror Landin ville følge med, og dermed også vende retur til Danmark. Dette lyder dog umiddelbart ikke til at være et tema indtil videre,


“Det passer ikke ind lige nu. Jeg vil gerne hjem og spille i Danmark en dag, men jeg ved ikke, hvor mange år, der går. Det bliver dog ikke lige indenfor den nærmeste fremtid”, siger landsholdsfløjen til Nordjyske.


Familieduellen er indtil videre endt med en sejr til Aalborg og et uafgjort resultat, hvortil Magnus Landin tilføjer, at det må være storebror, der har håneretten indtil videre.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER