Jakob Emil Kristensen

Stortalent ville være blevet udtaget til EM - I spil til OL-trup

Det unge stortalent Thomas Arnoldsen er i spil til OL-truppen.

Thomas Arnoldsen skiftede i sommers Skanderborg AGF (SAH) ud med Aalborg Håndbold, men kalenderen skulle dog sige december før det 22-årige stortalent fik debut for topklubben.

Det skyldtes en lang og hård sæson for både SAH, U21-landsholdet og A-landsholdet, der havde efterladt Arnoldsen “både fysisk og mentalt slidt” og man valgte derfor at dosere bagspilleren og holde ham ude størstedelen af efterårssæsonen. 

Landstræner Nikolaj Jacobsen har dog ikke været i tvivl om talentet og selvom Arnoldsen kun har spillet to A-landskampe, havde han højst sandsynligt fået sin slutrunde-debut til EM, som blev fløjtet af for en lille måned siden, hvis han ikke havde siddet ude. 

"Thomas ved det godt, men vi har en samling i marts, hvor han skal med. Så må vi se. Konkurrencen er selvfølgelig hård, men var Thomas ikke røget ind i de problemer, som han desværre gjorde, havde han også været med til EM i januar," fortæller Nikolaj Jacobsen til TV2 Sport. 

Landstræneren fortæller derudover at Thomas Arnoldsen kraftigt er i spil til at komme med til OL i Paris til sommer. Det er dog sværere at komme med til OL end en “normal” slutrunde, da man kun må have 14 spillere i truppen. 

Til den omtalte samling til marts skal landsholdet blandt andet møde Schweiz i Djursland Bank Arena i Aarhus. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER