Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tomas Axnér: Vi tager meget positivt med os hjem

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg var lørdag aften i aktion på den europæiske scene.

På udebane tørnede Tomas Axnérs tropper sammen med det ungarske storhold Györi Audi ETO KC, da de to mandskaber krydsede klinger i 1. spillerunde i EHF Champions League Women.

Esbjergenserne viste flot moral efter på et tidspunkt at have været bagud med 8 mål. Holdet kæmpede sig flot tilbage og pressede i den grad et meget rystet ungarsk hold.

Desværre var det ikke helt nok, og efter 60 minutters spil måtte de se værterne løbe med en sejr på 28-26 (16-12).

Se kampen i tal HER

”Vi fik en fornuftig start på kampen, hvorefter vi laver for mange fejl i begge ender, og de bliver straffet. Da vi efter pausen kom bagud med otte mål, var det ekstremt positivt, at vi blev ved med at tro på det. Trods nederlaget tager vi meget positivt med fra kampen, først og fremmest vores moral, og at vi ikke lod os stresse af modgang, men hele tiden blev ved med at forsøge at gøre det bedre”, siger Tomas Axnér til klubbens hjemmeside.

Næste europæiske opgave for Tomas Axnér og co. er på næste søndag, hvor de på hjemmebane, i et rent dansk opgør, møder Odense Håndbold.