Niklas Clausen

Toptræner efter nedtur: Jeg er vred

Leipzigs træner er alt andet end begejstret ovenpå en nedtur i weekenden mod Magdeburg.

SC DHfK Leipzig måtte se sig klart slået af SC Magdeburg i det intense Østderby i Bundesligaen. Kampen endte 35-29 til Magdeburg, der med sejren nu indtager tredjepladsen i ligaen, mens Leipzig placerer sig i midten af tabellen på en tiendeplads.

Leipzigs træner, Rúnar Sigtryggsson, var efter kampen tydeligt frustreret over sit holds præstation:

"Jeg er sur, fordi præstationen var under niveau på alle fronter. Det var ikke kun én position, der fejlede – det var over hele linjen," udtalte han til MDR.

Leipzig startede kampen stærkt og kunne i de første minutter matche Magdeburg, men det varede ikke længe, før hjemmeholdet trak fra. Magdeburgs stærke defensiv og målmandspræstationer satte tonen, mens spillere som Gisli Kristjansson og Philipp Weber dominerede angrebsspillet. Ved pausen var Magdeburg allerede foran med 18-14, og Leipzig formåede aldrig at komme tilbage.

"Vi fandt aldrig ind i vores spil. Vi manglede tempo, og Magdeburg havde svar på alt, vi forsøgte," forklarede Sigtryggsson.

På den anden side var Magdeburgs træner, Bennet Wiegert, tilfreds med sit holds indsats, selvom han erkendte, at der var tekniske fejl undervejs:

"Vi kæmpede os ind i kampen og holdt os til planen. Med det program, vi har og de skader, vi kæmper med, kan jeg leve med denne præstation over 60 minutter," sagde han, men understregede også, at fansene fortjener en toppræstation hele kampen igennem: "Billetpriserne er for 60 minutter, ikke 40 eller 50."