Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Vildt drama! Dansker sikrer 1 point mod THW Kiel!

Det var en krimi uden lige, der udviklede sig i Hamburg fredag aften. Med et brændt straffekast med syv sekunder igen og dernæst en scoring fra dansk Frederik Bo Andersen.

Der var masser af danskere på banen for HSV Hamburg i dagens kamp. En flyvende Casper U. Mortensen blev med 9 mål kampens topscorer. Alligevel var det på den anden fløj, at en dansker løb med overskrifterne. I sidste minut reddede Johannes Bitter et straffekast fra Niclas Ekberg, som også blev skadet i låret ved aktionen. I den modsatte ende, var HSV Hamburg hurtig til at omsætte det til en scoring ved Frederik Bo Andersen til stillingen 28-28. Det er første gang at

Den tyske erfarne målmand, Johannes Bitter blev kampafgørende. Ikke kun med redningen på det sidste straffekast, men igennem hele kampen, var har en vigtig sidste skanse for HSV, med 15 redninger og ét straffekast!

Selvom kampen bølgede frem og tilbage, fik Kiel slået et lille forspring. Efter 47 minutter bragte Niclas Ekberg Zebraerne fra Kiel foran 21-26. Men med tilskuerne i ryggen, fik hjemmeholdet vendt det. Men med et minut igen, scorede Hendrik Pekeler til 26-28, og man skulle mene at kampen var afgjort. Men det sidste minut blev en krimi. Kort efter gjorde Niklas Weller det til 27-28, og med 7 sekunder igen, fik Kiel straffekast. Som nævnt ovenfor, kunne Niklas Ekberg ikke score sit 8. mål, da Bitter reddede hans skud – og kort efter lå bolden i Kiel målet, til stor jubel for målscorer Frederik Bo Andersen, resten af holdet og de 10173 tilskuerne i Hamburg.