Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Søndergaard: Vores semifinalemuligheder er gode

Skjern Håndbold og Kasper Søndergaard havde onsdag aften muligheden for at spille sig op i top 3, men missede chancen, da de tabte 33-37 til Århus Håndbold.


Nederlaget fastholdt Skjern Håndbold på fjerdepladsen i 888 Ligaens grundspil, og det betød – da alle resultaterne var tikket ind fra den sidste spillerunde – at vestjyderne var blevet placeret sammen med Aalborg Håndbold, GOG og KIF Kolding København i slutspilspulje A.


– Det er jo ikke vores drømmepulje, eller den vi havde valgt inden sæsonen, det er helt sikkert. Det lyder svært. Men vi er i den pulje, som vi har gjort os fortjent til. Vi slutter på en fjerdeplads, og det er ikke godt nok, fortalte Kasper Søndergaard til TV2 Sport umiddelbart efter Århus-kampen onsdag aften.


– Jeg synes, vi har spillet godt efter jul, og det var faktisk næsten kun i dag, der var en sløj affære. Jeg synes stadig, vores muligheder for en semifinale er gode. Vi kommer over med ét point, det gør hverken GOG eller Kolding, men det er ikke vores drømmepulje, fortsatte han efterfølgende.


Skjern Håndbold tager via deres fjerdeplads i grundspillet ét point med over i deres slutspilspulje – her besidder Aalborg Håndbold allerede to, mens KIF Kolding København og GOG, som nævnt ovenfor, ingen point har med sig videre.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER