Jeanette Hedegård Jespersen

Mikkel Hansen: Det er de små ting, der kommer til at afgøre det

Onsdag aften mødes Aalborg Håndbold og Veszprem i den anden og afgørende kvartfinale i Champions League.

Det første opgør, som blev spillet på Veszprems hjemmebane, endte med en sejr til hjemmeholdet på 32-31, efter Aalborg ellers havde været foran hele kampen. Om denne kamp udtaler Mikkel Hansen til Aalborg Håndbolds hjemmeside:

Langt hen ad vejen, føler jeg, det var en kamp, vi har styr på. Når det er sagt, så ved vi selvfølgelig godt, at de har et stærkt hold, hvilket de også viser i en kamp, hvor de næsten er væk i 45 minutter og så alligevel formår at komme tilbage, blandt andet fordi de gjorde god brug af deres hjemmebane”.

Den danske landsholdsstjerne fremhæver, at de spillede en rigtig god første halvleg, men at de i anden halvleg brændte for mange chancer.

I seneste kamp udnyttede Veszprem deres store opbakning fra et meget veloplagt publikum. Det håber Mikkel Hansen, at Aalborg nu kan udnytte til samme fordel:

Vi håber selvfølgelig, at publikum kan være med til at lægge et afgørende pres på dem, ligesom deres fans gjorde det mod os dernede. Nu er det os der har flere end 5.000 fans i ryggen, så jeg håber virkelig, at alle er klar til at bakke op fra første fløjt, så vi sammen kan nå vores fælles mål,” udtaler Hansen.