Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Morten Pedersen

Mikkel Hansen er årets spiller

Mikkel Hansen havde et godt 2019, og det har nu også udmøntet sig i personlig hæder fra hans kolleger.


Håndbold Spiller Foreningen har nemlig i dag meldt ud, at bagspilleren har vundet kåringen af den bedste mandlige håndboldspiller i Danmark, og det er spillerne fra de to bedste rækker i Danmark og de udlandsprofessionelle, der har stemt.


– Jeg er ekstremt glad og stolt over at blive valgt af mine kolleger til Årets Håndboldspiller i 2019 i Danmark. Der var mange spillere, der havde et rigtigt flot 2019, og det er det ypperste at modtage en hæder, hvor det er ens kollegaer, der peger på en. 2019 var et særligt år for mig på mange plan, og denne kåring varmer rigtigt meget i denne periode, hvor det ikke bliver til meget håndbold, siger Hansen i en pressemeddelelse fra Håndbold Spiller Foreningen.


Det er sjette gang i karrieren, Mikkel Hansen vinder prisen, og han fik i år 35% af stemmerne. Niklas Landin blev nummer to i afstemningen, mens Rasmus Lauge blev nummer tre.


Mikkel Hansen fik en fremragende start på 2019, hvor han blev verdensmester med Danmark, og han blev topscorer ved turneringen og kåret til turneringens MVP. Han blev også fransk mester med PSG i 2019.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER