Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nico Gam

Bekræftet: Emil Tellerup i kontroversielt skifte til KIF Kolding

Den 31-årige målmand Emil Tellerup skal fra næste sæson tørne ud for KIF Kolding i den danske herreliga, hvor han har underskrevet en 3-årig kontrakt. 


KIF Koldings nuværende førstemålmand Magnus Brandbyge forlader klubben til sommer til fordel for ligarivalerne fra SAH. Lørdag har klubben så fundet deres afløser i Emil Tellerup, som hentes i Lemvig-Thyborøn, hvor han netop er gået i gang med sin første sæson.


Inden skiftet til Lemvig, nåede Emil Tellerup 5 sæsoner hos KIF Koldings ærkerivaler Fredericia HK, og skiftet vil nok ikke blive taget godt imod hos de mest inkarnerede FHK fans. Tellerup selv glæder sig dog til skiftet.


“Da jeg fik muligheden for at blive koldingspiller, var jeg ikke et sekund i tvivl. KIF Kolding har så længe, jeg kan huske, været en af Danmarks mest prominente klubber. Den håndbold arv der ligger i Kolding, glæder jeg mig ekstremt meget til at opleve på første hånd”, siger Tellerup til klubbens hjemmeside.


Emil Tellerup er den tredje KIF-signing inden for kort tid med fortid hos ærkerivalerne, da stregspiller Mathias Hedegaard er skiftet med øjeblikkelig virkning og Kristian Stoklund skifter til sommer.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER