Nikolaj Jensen

Dette frustrerer Sarah Iversen voldsomt meget efter skuffende nederlag

Skuffelsen lyste ud af øjnene på Sarah Iversen efter det mærkværdige 26-27-nederlag til Japan. Særligt én ting frustrerede den rutinerede stregprofil.

JYSKE BANK BOXEN, HERNING (HBOLD.dk): Der var nok ikke mange, der havde regnet med, at Danmark skulle tabe kampen til Japan efter de første tre kampe, hvor modstanderne er blevet blæst af banen.

Men ikke desto mindre fik japanerne smidt en spand iskoldt vand i hovedet på danskerne, og stregspiller Sarah Iversen sætter ord på, hvad der frustrerer hende mest:

- Det kommer bag på mig, at vi kollektivt bliver ramt af brændte skud. Det gør det faktisk. 1-2 spillere kan godt have en dårlig dag, hvor man tænker, at den var der ikke lige i dag, men at vi kollektivt brænder et hav af brænder, er jeg skideirriteret og ærgerlig over, siger Sarah Iversen i mixed zone efter kampen.

- Jeg synes, det er helt frie chancer. Vi spiller klasseangrebsspil. Deres målmand spiller en god kamp, og hun tager alle vores vaneskud. Det skal vi variere. Det prøver vi også på, men det går ikke vores vej. Det blev hektisk, anderledes, og jeg er skuffet.

- Hvad tænker du om de sidste 10-15 sekunder?

- De scorer på et pisseirriterende vip … Det eneste, jeg løber og tænker, er, at det er godt, vi har fået uafgjort. Men det er for tidligt. Vi skulle have spillet bolden mere rundt. Det ærgrer jeg mig mest over lige nu, men sådan er det. Vi kunne ikke vide, at Mie fløj igennem og scorede.

- Kunne I have gjort noget anderledes i deres sidste angreb, hvor de scorer på et vip?

- Nej. Det gælder om at pakke ind og få den så bredt muligt ud til fløjene, og så kommer der et vip. Det er godt scoret, og de har de sikkert aftalt det. Trine Østergaard gør alt, hvad hun kan. Rammer hun fløjspilleren, er der straffe. Vi skal tage så meget erfaring med, som vi overhovedet kan, slutter Sarah Iversen.

Danmark møder Polen lørdag. 

Live - Sportsnyheder