Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Esbjerg-stjerner i bommerter: - Hvordan kan det nogensinde ske?, undrer ekspert

Ekspert Lars Rasmussen troede undervejs i første halvleg ikke sine egne øjne, da først Rikke Iversen og få sekunder senere Henny Reistad gjorde sig ualmindeligt uheldigt bemærket i den anden DM-finale mod Nykøbing Falster.

SPAR NORD BOXEN (HBOLD.DK): Team Esbjerg crusier godt og grundigt på vej mod sit andet DM-mesterskab i træk og det femte i klubbens historie denne lørdag eftermiddag på Falster mod Nykøbing Falster.

Første halvleg fører de tårnhøje vestjyske favoritter knebent med 8-12 efter en særdeles målfattig, stemningsfuld, intens og medrivende omgang, hvor der ikke er blevet sparet på kræfterne, tacklingerne og redningerne.

Men ekspert Lars Rasmussen var lige ved at få kaffen galt i halsen, inden der var spillet en håndfuld minutter, hvor to af Team Esbjergs store stjerner præsterede noget, som på det niveau synes ganske uforståeligt:

- At brænde et skud på mål har vi alle sammen prøvet. Det kan ske for selv den bedste. Det er ikke noget at skamme sig over. Men når der ikke er nogen målmand, og man ikke er presset og i øvrigt nærmer sig midterlinjen, så skal bolden kastes i mål, konstaterer en ikke særligt imponeret ekspert Lars Rasmussen overfor Europamester.dk og uddyber:

- Jeg måtte tage mig til hovedet, da Rikke Iversen fuldstændig uhindret og uden modstand skød sit forsøg på stolpen. Og den danske landsholdsspiller lignede da også en, der kunne grave sig ned under gulvbrædderne af ren pinlighed. Kønt så det ikke ud. Kønt var det heller ikke.

- Og jeg måtte alligevel nive mig i armen bare to minutter senere, da turen så kom til verdens bedste håndboldspiller, Henny Reistad. Hun skulle forsøge at gøre Iversen kunsten mere elegant og bedre - men nej, det evnede den store verdensstjerne ikke, da bolden simpelthen blev skudt helt ved siden af mål.

Heldigvis for Team Esbjerg fik de to brændte direktører dog ikke den store betydning, da første halvleg blev kæmpet hjem på god fight, vilje og en træfsikker Nora Mørk på straffekast igen, igen, igen:

- Efter en lidt shaky start hvor Nykøbing kom foran 2-0, 3-1 og 4-2, så fik Jesper Jensen vendt bøtten og kampens udfald til Esbjergs fordel. Jeg kan ikke se, hvordan Nykøbing skal kunne hente det her igen. Otte mål i en første halvleg hvor tingene i angrebet ikke har flydt særligt de sidste 20 minutter, og der skal virkelig slides for hvert eneste mål, og det koster kræfter, slutter Lars Rasmussen.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER