Mona Larsen

Mikkel Hansen har været guld værd for Gidsel

Da Mathias Gidsel i 2021 trådte ind i en ukendt verden, på det danske landshold, tog Mikkel Hansen hånd om ham fra dag et.

“Mikkel har betydet utrolig meget for min karriere,” indrømmer Gidsel overfor TV2 Sport. Mikkels enorme viden og kunden om håndbolden, har givet landsholdets unge utrolig meget. “Mikkel har altid været flittig til at dele ud af sine erfaringer til os unge både på og uden for banen – det har været guld værd for såden en som mig.” Siger Mathias Gidsel til TV2 Sport. 

Siden Gidsel har fået debut på landsholdet, har især samspillet mellem de to verdensstjerner, som begge kan briste sig af, at være og at have været verdens bedste håndboldspiller, bidraget til medaljer. Gidsel har ikke kun nydt godt af de gode råd på og uden for banen, men også af Mikkels overblik og geniale afleveringer.

“For mig er han den største håndboldspiller, vi har haft i Danmark. En boldkunstner, som kunne dreje en bold rundt i hele hallen, som vi andre kun kunne drømme om," siger en ydmyg Mathias Gidsel.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER