Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jon Damsgaard

HBOLD interview: "Jeg er taknemmelig over at blive en del af klubben"

HBOLD har fanget assisterende træner i Lemvig-Thyborøn Håndbold, Rasmus Thiemer- Jensen, til en lille snak om sæsonen, og hvad han forventer af næste.

Det blev desværre for jer til en nedrykning i år, hvordan ser du tilbage på sæsonen? 

Jeg ser tilbage på sæsonen med blandede følelser. Vi ender med 13 point og rykker desværre ud, men sidste sæson endte vi med 12 point i grundspillet og overlevede. Hatten af for, at vores nærmeste konkurrencer, som har spillet nogle flotte sæsoner. Selvom vi selvfølgelig er skuffet over at rykke ned, har vi haft mange gode oplevelser gennem sæsonen, med første hjemmesejr over TTH i 9-10 år, point mod begge DM-finalister, stoltheden i at klubben sender en spiller videre til bundesligaen og klubben bag kulisserne fortsat udvikler setup’pet positivt. Der er heldigvis mange flere gode oplevelser end de dårlige, så jeg vælger at mindes de gode.

Hvordan vil du vurdere din første sæson på bænken i Lemvig-Thyborøn Håndbold?

Jeg er taknemmelig over at blive en del af klubben, at Dennis Bo og Lars B. vurderede, at jeg kunne være med til at bidrage til Lemvig Thyborøn Håndboldklubs udvikling. Heldigvis, har jeg lært en masse, samtidig med, at jeg føler, at jeg også har kunne bidrage med noget til holdet. Generelt møder jeg kun behagelige mennesker omkring klubben, som vil LTH det bedste og engagere sig positivt på forskellige måder.

Dennis Bo Jensen er væk næste sæson, og bliver afløst af Daniel Birkelund, hvordan ser du frem til det samarbejde? 

Jeg er glad for samarbejdet med Dennis Bo, og var ærgerlig over, at han ikke ville fortsætte. Men, jeg glæder mig også til det nye samarbejde med Daniel. Vi har snakket en del gang og han har givet mig et fantastisk indtryk som menneske. I vores snakke fornemmer jeg også en dygtig leder, der har noget positivt at bidrage med til klubbens udvikling. Så håber jeg, at jeg også får en masse inspiration til selv at blive endnu dygtigere håndboldtræner på halguvlet, han har i hvert fald en spændende Instagramprofil.

Hvad skal vi forvente af Lemvig-Thyborøn Håndbold næste år, og hvad er målsætning?

Vi er ikke langt nok med vores rekrutteringsfase, at vi har hele spillertruppen på plads endnu, så klubben har ikke sat en målsætningen for den kommende periode endnu. Det du kan forvente, uanset målsætninger, er et LTH-hold, der jagter alle point. At vi altid arbejde på banen at være holdet med den bedste attitude og udstråling. Og, at vi altid er der for vores holdkammerater.

Vi er glade for at have kontinuitet på mange vigtige spillerpladser. Vi har en fantastisk spillertrup både med dem som fortsætter og kommer udefra, så jeg er glad for fortsat at være en del af holdet næste sæson.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER