Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Morten Olsen sætter ord på fyring: Lidt voldsomt

Morten Olsen har i den grad været i vælten efter fyringen i GOG, som han nu sætter ord på. Han fortæller blandt andet at han drømte om at blive klubbens træner.

Morten Olsen har haft en flot tid i GOG, men i denne sæson har der været ufordringer, uenigheder og gnidninger. Det mellem ham og klubben, og forleden fik han besked på, at han var blevet fyret.

Nu fortsætter karrieren i BSH, men der har været stille fra ham omkring fyringen. Nu sætter han dog ord på den:

"Der er ikke nogen tvivl om, at de sidste tre-fire dage har været lidt voldsomme. Der har været rigtig mange opkald og beskeder. Og mange tanker om fremtiden. Så der har været kog på," siger Morten Olsen til TV2 Sport.

Han fortæller, at GOG har haft en kæmpe betydning, og at han allerede som ungdomsspiller drømte om at spille i klubbens ikoniske trøjer. Han kunne også godt have tænkt sig at blive GOG-træner med det ungdomsarbejde, der foregår i klubben.

Morten Olsen føler heller ikke, at han var færdig. Han mener stadig, at han havde en masse at bidrage med, og at GOG kunne komme tilbage og matche Aalborg Håndbold i guldkampen. Han er derfor ked af, at det slutter her, men han er afklaret omkring, at det er sådan, det er.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER