Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sådan reagerer Györ-træneren på nederlaget til Odense

Györi Audi ETO KC løb lørdag aften ind i et sjældent nederlag.

Det er ikke ret ofte, at det ungarske storhold går fra banen med et nederlag og de havde ikke siden maj måned tabt et opgør – men det blev der i den grad lavet om på.

På hjemmebane tørnede Per Johanssons tropper sammen med Odense Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i 6. spillerunde i EHF Champions League Women.

Her viste de orangeblusede fynboer storspil og tævede værterne med en sejr på hele 35-28 og brød dermed den onde forbandelse mod det ungarske hold.

Se kampen i tal HER

Per Johansson var mildest talt ikke tilfreds med sit holds præstation og sagde følgende til EHF efter kampen:

”Vi har overlevet en svær tre-ugers periode, men vi var glade for, at vi fik de to point fra Brest i nøglekampen. Herefter forberedte vi os selvfølgelig til Odense, da vi vidste, at de spiller en hurtig og stærk omgang håndbold, ​​hvor gode og tekniske spillere udgør deres trup. Begyndelsen af ​​første halvleg var god, vi lavede ikke så mange fejl i angrebet som i forsvaret. Vi vidste, at en-mod-en mod Elver og Højlund ville blive afgørende, men vi kunne ikke løse dem gennem hele kampen. Vi ville helt klart forbedre vores forsvar i anden halvleg, men Odense spillede på samme høje niveau, og vi kunne ikke stoppe dem. Vores forsvarsfejl inficerede vores offensive spil, så vi var på et lavpunkt. Det er ikke acceptabelt for så mange gode spillere at spille sådan i ETO på samme tid”.

Se også: Highlights: DM-bronzevinderne uddelte øretæver til CL-mestrene