Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Team Sydhavsøerne henter gammel kending hjem

Lasse Suhr vender retur til Team Sydhavsøerne

Lasse Suhr, der hele sin ungdom har spillet i HMH og Team Sydhavsøerne plus et efterskoleophold i Vejle, vender efter et par sæsoner I Køge Håndbold retur til TSØ. Denne gang i en nyoprettet funktion, som spillende assisterende træner.

Sportschef Morten Juul:

“Vi er et godt sted ift. udvikling af talenter – både egne og dem vi henter udefra. Et område, hvor vi er knap så gode, er i udviklingen af dem der skal træne og udvikle talenterne. Vi har en række trænere, der har gjort det fremragende i en årrække og det bliver de forhåbentlig ved med i mange år endnu. Men vi skal blive bedre til at udvikle de næste trænere, der på et eller andet tidspunkt skal tage over.

Tilknytningen af Lasse er et eksempel på, at vi gerne vil opprioritere dette. Lasse skal selvfølgelig først og fremmest være spiller, men kommer også med ind i maskinrummet hos trænerne for både hold 1 og hold 2. Han skal dog primært supportere Henrik Cieslak før, under og mellem kampene for 2. divisionsholdet. Derudover skal Lasse afsted på nogle kurser, så han med tiden kan blive en træner vi kan bygge videre på.”

På spørgsmålet om, hvorfor Lasse har valgt at takke ja til tilbuddet som bare 22-årig, udtaler han:

“Det har altid ligget lidt i kortene, at jeg synes det taktiske aspekt er utrolig spændende. Så da Morten kom med forslaget om at kombinere både spiller og træner delen, fandt jeg da meget interessant. Jeg glæder mig til at komme ind i et fantastisk setup sammen med gamle venner og medspillere, som også har trukket i mig den seneste tid.”
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER