Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Althea Reinhardt døjer med småting, som Odense-træner ikke vil komme nærmere ind på

Althea Reinhardt humpede rundt og kom aldrig i kamp, Nycke Groot og Malene Aambakk sad helt over mod Ajax, Lois Abbingh udgik efter 10 minutter med en lårskade og Ayaka Ikehara vred kraftigt rundt i anden halvleg – og så sidder Helena Elver bænker resten af sæsonen med en korsbåndsskade.


Det kunne næsten ikke gå meget bedre for Odense Håndbold på pointtavlen i øjeblikket: Sejren over Ajax onsdag aften smider dem op på en delt førsteplads i tabellen sammen med Viborg.


I Champions League styrter fynboerne mod videre avancement fra det indledende gruppespil, hvor man var meget tæt på at hapse begge point men måtte nøjes med det ene mod selveste Györ i søndags.


Men tager man blikket væk fra tavlen og pointhøsten, så kunne det næsten ikke gå meget værre udenfor banen, hvor skaderne begynder at hobe sig ubehageligt op.


Ulrik Kirkely prøvede at danne sig en form for overblik ovenpå 28-30-sejren mod Ajax:


-Man er altid lidt bekymret, når folk går ud. Vi vidste godt, at Nycke ikke kunne stille, Althea var et stort spørgsmålstegn, så hende prøvede vi at spar, og Lois får en lårskade i løbet af meget kort tid. Vi fik afviklet kampen på knappe ressourcer, men vi kommer fornuftigt igennem det, siger Ulrik Kirkely til Europamester.dk og uddyber:¨


Læs også: Københavner-karma? Mia Rej fejrede sejr med parkeringsbøde på udebane hjemme i sit gamle hood


-Vi har en god, stor og bred trup. Men jeg bliver da bekymret lige, da skaderne sker med det samme. Nu må vi se, hvordan vi får samle hold til weekendens kamp i Champions League mod Buducnost.


-Jeg er ikke superbekymret endnu, siger han trods alt.


Den danske landsholdskeeper Althea Reinhardt kom aldrig i kamp og forsøgte at løbe lidt frem og tilbage i pausen. Men hun humpede noget rundt og lignede langt fra en, der var på toppen.


Hvor slemt det står til med den stærke keeper, vil Odense-chefen ikke uddybe helt i detaljer:


-Der har været lidt forskellige småting, som jeg ikke lige vil komme nærmere ind på. Jeg forventer, at hun er hurtigst muligt klar igen, krydser han fingre for.


Så er det godt, og kampafgørende, at Odense Håndbold fik hentet Mia Rej: Ellers begyndte det at blive rigtig spændende, hvordan Odense så ville gribe det hele an.


Læs også: Odense vinder nervekrig og hiver førstepladsen i hus efter sejr over Ajax


Landsholdsstjernen trådte til imellem jul og nytår og har allerede vist, hvorfor hun netop er blevet hentet til den storsatsende Odense-klub, der fortsat har sin første titel til gode.


-Stor ros til Rej. Hun skifter fra en klub, hvor hun havde det rigtig godt og har haft en rigtig stor rolle. Hun er også bare et stort menneske, der kommer til vores klub og går ind som den spiller, hun er.


-Pigerne har været gode til at modtage hende. Jeg synes på alle mulige måder, at Mia er ved at finde sine ben i den måde, vi spiller på. Det tager tid, og det vidste vi godt alle sammen.


Læs også: Odense-fløj positivt overrasket over tilgang af ”ligaens bedste spiller”: -Mia Rej er faldet så hurtigt til


Er du overrasket over, hvor hurtigt det trods alt er gået?


-Nej, egentlig ikke. Vi har haft et godt billede af Rej fra starten. Hun har haft et stort fokus på at komme til Odense. Den ramme og måde vi har sat på, passer rigtig godt til Rej, slutter han.


Næste ligakamp for Odense er den 27. januar hjemme mod Nykøbing Falster, der noget overraskende slog Team Esbjerg i deres onsdagskamp.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER