Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Dansk ligaklub henter bagspiller hjem fra udlandet

Hun er en erfaren bagspiller, prøvet kræfter i udlandet, og har 3 ungdomslandskampe på cv’et. Med sine bare 25 år, er det en ung kvinde som har prøvet kræfter med lidt af hvert, som vi præsenterer i AARHUS UNITED.


Tag rigtig godt imod Sofia Deen, der er ny bagspiller i AARHUS UNITED, og tilknyttes på en aftale, der løber til sommeren 2025.


”Med Sofia Deen har vi fået en erstatning for Mai Kragballe, det ser vi som en fordel for at få lukket det hul efter Mai valgte at flytte til Horsens. Sofia Deen var derfor det helt rigtige for os, efter hun har haft to gode år i Frankrig, og har gennemgået en fantastisk udvikling dernede. Og vi er helt sikker på at, hun vil bidrage med meget til AARHUS UNITEDS trup i denne sæson” Siger Bjarne Jakobsen styregruppe.


Sofia Deen ser også frem til at fortsætte karrieren i AARHUS UNITED: ” Aarhus er jo en fantastisk by, derfor er jeg er glad for at det lykkes mig og AARHUS UNITED, at komme frem til en aftale. Pigerne har taget rigtig godt imod mig, og jeg ved de er en flok piger som er vant til at kæmpe. Nu har jeg jo fulgt med nede fra Frankrig af, og det byen og holdet er kendt for, er jo selvfølgelig noget af det jeg gerne vil være en del af. Jeg håber og tror på at UNITED, det også er et hold som i fremtiden skal være en del af den danske top håndbold, det vil jeg i hvert fald gøre mit bedste for at de bliver ved med at være. Jeg ved jo også godt at AARHUS UNITED har været under en proces, derfor er det min tro og håb at projektet vokser på trods af dette.”


Sofia har siden 2022 optrådt for Mérignac Handball, der spiller i den bedste franske række. Inden Sofia kom til Frankrig og spille, optrådte hun for Skanderborg håndbold i sine ungdomsår.