Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Füchse Berlins målmand med imponerende statistik

Serbiske Dejan Milosavljev fører statistikken over de bedste målmand i Bundesligaen og har derfor haft mere end en finger med i spillet, da Füchse Berlin kvalificerede sig til Champions League for første gang i 11 år.

Med 355 redninger, 21 straffekastredninger og en sammenlagt redningsprocent på 30, har han været en afgørende faktor for Bundesliga-klubben i denne sæson. I den nye udgave af Bock auf Handball afslører Dejan Milosavljev sine opskrifter på succesen - både på håndboldbanen og i køkkenet. 

Milosavljev vejer 116 kilo og har aldrig været den mindste på holdet. Han har tidligere kæmpet med vægten, men da han kom til Berlin var der ingen der mente, at der var noget galt i det: 

"Da jeg kom til Berlin, sagde trænerne til mig, at det var ligegyldigt, hvordan jeg så ud - bare jeg reddede boldene," fortæller han i den nye Bock auf Handball. Målmanden har dog alligevel tabt 20 kilo siden han kom til klubben, og fortæller også, at den nuværende vægt har stor betydning for hans præstationer på banen:

“Hvis jeg vejer under 110 kilo føler jeg mig træt og sløv, ærligt talt,” siger serberen til Bock auf Handball.

For ham handler det om sund kost, masser af træning og så undgå at falde for meget i vægt. Og når man står med den allerbedste statistik i Bundesligaen er vægten da heller intet problem for den store målmand, der har en enorm eksplosivitet og en fleksibilitet, som vi kun ser blandt verdens allerbedste målmænd. 

 

 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER