Ditte Hansen

Györ-cheftræner fremhæver Sandra Toft og hendes afgørende aktioner

De forsvarende mestre har endnu ikke tabt en kamp i den nye Champions League-turnering trods en større udskiftning i truppen.

Søndag tog det franske storhold Brest Bretagne i mod CL-vinderne, Győr Audi ETO KC, på hjemmebane i et topbrag i EHF Women's Champions League gruppe B.

Ungarnerne startede langsomt ud, men formåede alligevel at vende kampen til en pauseføring på 17-20.

I anden halvleg kæmpede Brest sig tilbage og udlignede til 32-32, men med vigtige redninger fra landsholdskeeper Sandra Toft og tre afgørende ungarnske scoringer, sikrede Győr sig sejren på 34-35.

Győr-træner Per Johansson udtalte følgende til klubbens hjemmeside efter kampen,

“Vi havde flere gange en stor føring, men vi vidste, at de ville komme tilbage. I slutningen spillede vi koldt og udnyttede vores chancer, og Sandra Toft reddede nogle vigtige skud. Det var vigtigt at afslutte denne uge på en god måde.”,

Med sejren indtager ungarnerne førstepladsen i gruppe B.