Emilie Munkø Lindholdt

Sikker Flensburg-Handewitt-sejr på trods af flere profilers fravær

Det var en glad Nicolej Krickau, der tog sig en 10-måls sejr med sig hjem i bagagen, efter SG Flensburg-Handewitt besejrede tjekksike HC Banik Karvina med 41-31 tirsdag aften.

På trods af en sejr på 10 mål, var det ikke en nem kamp at spille, for SG Flensburg-Handewitt:

„Vi er meget tilfredse med resultatet og med første halvleg, hvor vi straks kunne sætte et højt tempo. I anden halvleg viste Karvina, at de fortjener stor respekt. Spillet efter pausen var svært for os, så vi havde ikke længere en let kamp,” sagde SG-keeper Kevin Møller til Flensburgs hjemmeside efter kampen.

Og selvom Flensburg-Handewitt startede godt ud, så blev det alligevel en hård kamp, hvor sejren dog aldrig rigtigt var i fare. Kevin Møller stod en rigtig flot kamp og han gjorde det svært for HC Banik Karvina-spillerne, der i forvejen var forberedt på en svær kamp mod det tyske hold:

“Før kampen sagde vi til os selv, at vi ville lægge respekten til side. Men det er lettere sagt end gjort. Flensborgs målmand lukkede målet, og vi indkasserede et mål næsten ved hver aktion,” sagde Banik Karvina-spilleren, Dominik Solak, efter kampen.

SG Flensburg-Handewitt stillede op til kampen uden Simon Pytlick og Johannes Golla, der begge døjer med småskader, så Nicolej Krickau var meget tilfreds med resultatet af kampen.

Aktuelt fører SG Flensburg-Handewitt deres gruppe i EHF European League med to sejre ud af to mulige. Næste kamp er i Bundesligaen, hvor de på søndag møder TSV Hannover-Burgdorf.