Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Håndbold i TV

Håndbold i TV samt gratis håndbold live-streams (Oversigt)

Der er heldigvis rig mulighed for at følge håndbold i TV i de danske stuer, men at se håndbold på live-streams bliver også mere og mere populært.

Hvad du kan se på dansk TV og de danske streaming tjenester opdatere vi løbene i denne firkant. Vi har samlet samtlige live håndboldkampe, der vises i dansk TV, hvad enten det er fra de danske ligaer for både herre og damer, den tyske herre Bundesliga, Champions League for herre og damer eller de store slutrunder som VM, EM og OL i håndbold, så finder du det her.

Håndbold i TV:

 

 

Håndbold LIVE-STREAMS:

Det bliver mere og mere populært at se håndbold via live stream, men ofte er det noget klubberne får stablet på benene kort før kampstart, så derfor kan vi anbefale at man følger med på hbold.dk løbene så vil vi annoncere i vores nyheder når der er live-streams fra håndbold kampe.

Ønsker man at følge håndboldkampen online når man er uden for de danske grænser så tilbyder EHF en række kampe både fra Champions League og de andre europæiske kampe men der er også enkelte streams fra landskampe.

Ofte vil de være blokeret hvis man befinder sig i Danmark men det kan være et kig værd via dette LINK.

Se håndbold i TV online – Sådan live streamer

Op til hver håndbold slutrunde får vi altid en masse henvendelser omkring hvordan man kan se kampene online.

Hvis man opholder sig i Danmark er det enkelt så er det tv2 man skal omkring. Det gælder både når det kommer til live streams online og håndbold i TV.

Mere om det i afsnittet omkring TV2 play.

Hvis man opholder sig i udlandet i et land der ikke sender kampene på TV.

Mere om det i afsnittet omkring livestream håndbold EM.

Live Stream håndbold online – Håndbold på nettet

Det bliver mere og mere populært at se håndbold via live stream. Flere og flere lande stiller gratis livestreams til rådighed af kampene i deres liga.

For eksempel er der gratis live-streams online af alle kampe i den russiske lige. Her skal man besøger det russiske forbund på deres hjemmeside. Disse live streams er af høj kvalitet men man savner lidt kommentator lyd.

Den norske liga har også live streams men her koster det penge.

Live stream håndbold-EM

Håndbold EM i Danmark bliver også live streamet gratis online. Det kræver som tidligere nævnt at man bor i et land hvor en tv station ikke har købt rettighederne. Er det er tilfældet for dig kan du se alle kampe via dette LINK.

Det kræver at man signer op, men vi har testet det og det fungerer rigtigt godt og er af en god kvalitet.

Live stream håndbold-VM

Når Danmark skal spille VM i Januar vil der med stor sandsynlighed også være live stream online. De samme regler om at man ikke må opholde sig i Danmark. Vi opdaterer her på siden med ynderlige info når vi kommer lidt tættere på.

Live stream Champions League-håndbold

Vi ser ofte livestream fra Champions League og de andre europæiske turneringer. Igen er det EHF man skal besøge og det kræver at man signer op. Mange kampe er gratis og streamet er af rigtig god kvalitet.

Se alle kampe via dette LINK.

Live stream dansk håndbold i TV og på nettet gratis

Som tidligere nævnt er der mulighed for en masse udenlandshåndbold gratis på nettet. Det kræver som beskrevet at man opholder sig i udlandet.

Det er dog også muligt at se noget håndbold på nettet gratis hvis man opholder sig i Danmark.

DRs kanaler viser sommetider også håndbold, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV.

Foruden håndbold, så er det også muligt at se alle deres andre programmer og en massen live sport gratis hos DR TV.

Live stream hos TV2 Play

Håndbold EM Live stream: Danmark – Slovenien: Opholder man sig i Danmark men har ikke mulighed for at se EM kampene på TV så er det tv2play man skal forbi, her har de forskellige pakker og det er et plus at der er danske kommentatorer på kampene.

Håndbold i TV video – Sådan kan håndbold se ud på din computer

Dette eksempel er fra Håndbold EM hvor Danmark vandt en flot sejr:

 

 

Live opdateringer mål for mål og med kommentarer

Hvis man ikke ønsker at se kampen live men hellere bare vil opdateres med samtlige målscorer så opdatere vi alle EM kampene live her på siden med samtlige målscorer, når Danmark spiller har vi desuden en skribent i hallen der vil guide dig igennem kampen med grundig beskrivelse af hvad der sker.


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER