Jeppe Nielsen

Estavana Polman i stort drama: Bliver udvist og slår til stol

De flestes øjne var rettet mod hollænderen i Champions League-kampen mellem Rapid Bucuresti og HB Ludwigsburg.

Den tidligere Esbjerg-spiller havde en søndag med blandede følelser i Champions League-kampen mellem Rapid Bucuresti og HB Ludwigsburg. Den hollandske stjernespiller imponerede stort i starten af opgøret med fire mål inden for de første 20 minutter, men Bucuresti havde stadig svært ved at holde trit med de stærke tyske modstandere, der førte 13-9, da Polman scorede sit fjerde mål.

Midt i første halvleg tog kampen dog en uheldig drejning, da Polman modtog et rødt kort i det 21. minut og måtte forlade banen og helt ud på tribunen, hvor stolen hun skulle sidde på som udvist spiller fik sig et slag. Uden deres stjernespiller gik Rapid Bucuresti til pause bagud 11-19 og tabte til sidst kampen 29-37, hvilket resulterede i holdets første nederlag i denne sæsons Champions League efter en sejr og en uafgjort. Holdet falder dermed til fjerdepladsen i deres gruppe.

Næste opgave for Rapid Bucuresti i Champions League er mod Polmans tidligere danske klub, Team Esbjerg. Kampen fløjtes i gang den 6. oktober.