Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Chris Jørgensen skal tørne ud for Aarhus HC

Chris Jørgensen skal tørne ud for Aarhus HC


Sørme om vi ikke har en fantastisk nyhed her op til weekenden og sæsonpremieren mod Rækker Mølle: Chris Jørgensen løber på søndag på banen for Aarhus HC .


Den 35-årige bagspiller har gennem mange sæsoner været en evig trussel, når han med sit kendte overblik og i dirigentrollen har ført an med kreativt angrebsspil. I seneste sæson var han med 120 mål en markant skikkelse på KIF’s ligahold og stærkt medvirkende til, at holdet ikke rykkede ned.

At vi nu kan præsentere Chris som en del af det nye Aarhus HC, er naturligvis med en kæmpe glæde. Mange ting skulle falde på plads. Men det lykkedes. Og igen er vi overvældede over den opbakning, vi mærker…Tak Aarhus


Gennem de seneste uger har Chris trænet med truppen, og han glider derfor direkte ind på holdet til søndagens sæsonpremiere. Selv siger han:


– Jeg synes rigtig godt om projektet i Aarhus HC. Det er godt for Aarhus, og da muligheden bød sig for at indgå en aftale med klubben, var jeg ikke i tvivl. Det er lidt som at komme ’hjem’, hvor det hele begyndte. I en lokal hal med et enormt engagement, men også store ambitioner. Og det vil glæde mig meget, hvis jeg kan bidrage positivt til at lægge de første brikker til et nyt århusiansk håndboldeventyr med min erfaring.


Pressemeddelelse fra Aarhus HC


Chris Jørgensen og resten af Aarhus HC-mandskabet løber på banen på søndag, hvor de på hjemmebane krydser klinger Rækker Mølle klokken 18.00.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER