Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Berlin-direktør efter tab af tre titler: "Min skuffelse er begrænset"

For tredje gang i denne sæson glippede Fuchse Berlin en titel, da de igår tabte EHF European League-finalen til rivalerne fra SG Flensburg-Handewitt.

På trods af endnu en titel, der forsvandt mellem fingrene på Berlin, så er Berlins sportsdirektør, Stefan Kretschmar, ikke så skuffet, som man kunne forestille sig: 

"Nederlaget mod Flensburg er bittert, men min skuffelse er begrænset. Vi har prøvet alt, gjort alt. Jeg kan ikke bebrejde drengene noget som helst, de har givet alt. Gidsel, Lichtlein og Andersson har kæmpet i angrebet. Max Darj var forsvarsmæssigt et stående knockout, jeg kan ikke bebrejde dem noget kampmæssigt. De har givet alt, hvad de kunne på banen," udtalte han til Sport Bild efter kampen. 

Kretzschmar tilføjer, at Berlin-spillerne ikke har haft de samme muligheder for aflastning, så holdet løb simpelthen tør for energi. og netop dét mener han er udslagsgivende for, at Flensburg kunne løfte European League-trofæet:

"Jeg tror ikke, vi kunne have spillet en bedre sæson. Jeg synes, vi har fået det maksimale ud af denne sæson med vores hold, kvalificeret os til Champions League med imponerende spil mod store hold. Selvfølgelig kan man vinde finalen her, men sådan som Flensburg spillede, kan man også tabe. Det må man anerkende," siger han. 

Sport Bild fulgte op med spørgsmål om, hvorvidt Berlinerne kan forvente bedre muligheder for aflastning på holdet i den kommende sæson. Kretzschmar forklarer, at det er en balancegang: 

“Vores nøglespillere som Andersson og Gidsel vil jo slet ikke give spilletid væk, hvis man tager dem ud for længe, er der straks en samtale i omklædningsrummet. De har også haft en fremragende sæson, men på den anden side har man brug for 15 til 20 minutter med passende spillere, der kan holde niveauet.”
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER