Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Ændr håndbolden! Tre opsigtsvækkende forslag

I den forgangne weekend var der stor håndboldkonference i Nasice, og her kom toptræneren Lino Cevar med nogle opsigtsvækkende forslag.


Det kører mange steder rigtig godt for håndboldsporten, men der er behov for, at sporten som alt andet udvikler sig. Som led i det havde Handball Talks i weekenden konference, der var sat op af Balkan-Handball.


En af de, der kom men tale her var den legendatiske træner Lino Cervar. Han mener ifølge Balkan-Handball, at håndbolden skal ændres på tre centrale områder:


“For det første skal spillernes simpelthen vide, hvor længe de har bolden. Det skal ikke være op til dommerens humør, om der spilles 20 eller 30 sekunder. Vi skal have et ur, der tæller ned, så spillerne kan se præcist, hvor lang tid de har til at få afsluttet.”


“For det andet skal der styr på angrebsfejl ved gennembrud, for det bliver også nogle mærkelige skøn. Er man i bevægelse, skal der ikke kunne dømmes fejl. Står man stille, er det okay.”


“For det tredje bliver der efter min mening spillet alt for meget mellem seks og ni-meter linjen. Det gør, at vi ikke får ret mange skud udefra mere. Jeg mener, at vi bør gøre som i basketball og indføre, at skud fra en hvis afstand giver to mål.”


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER