Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Ærlig stjerne om Mikkel Hansens fravær: Svært at stå i

Henrik Møllgaard stod i en svær situation, da han gerne ville fortælle men samtidig passe på hans gode ven Mikkel Hansen.

For knap et år siden vandt Danmark endnu en VM-slutrunde med et historisk stærkt hold. Med på holdkortet var dengang Mikkel Hansen, der havde kæmpet sig tilbage efter at have været ude i lang tid og alvorligt syg.

Han kom direkte ind til slutrunden fra en vild start i Aalborg, hvor alle ville have et stykke af ham, og efter VM knækkede kæden.

Mikkel Hansen røg en tur ned med symptomer på stress, og han blev sygemeldt i en længere periode. En periode som holdkammeraten Henrik Møllgaard nu sætter ord på:

"Også fordi det kom en lille smule pludseligt. Det kan selvfølgelig godt være, vi kunne gå tilbage og se, at der havde været nogle faresignaler. Men for mange af os kom det som et chok. Det var uforståeligt, og det var også svært at være i som ven," siger Henrik Møllgaard til TV2 Nord-programmet Tredje Halvleg.

Møllgaard understreger i programmet, hvor imponeret han er over Hansens fremragende comeback, og hvor meget han betyder på både klub- og landshold.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER