Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Victor Thøgersen

Landsholdsstjerne nomineret til "Årets Fund"

Den danske landsholdsstjerne Simon Pytlick er nomineret til fornem idrætspris.

Simon Pytlick er nomineret til den ældste idrætspris i Danmark, nemlig "Årets Fund 2023". Simon Pytlick er en af de ti nominerede til "Årets Fund 2023". Prisen tildeles af Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken. Vinderen af prisen modtager udover hæderen 75.000 kr. Simon Pytlick har gang i et fremragende år. Simon Pytlick var inden 2023 næsten helt ukendt, men allerede i januar slog han sit navn fast på den helt store scene. Han vandt nemlig VM med herrelandsholdet og kom på VM-slutrundens all star-hold. Siden da er det blevet til DM-guld med GOG og et skifte til en af verdens bedste klubber, Flensborg-Handewitt. Der lyder følgende om Simon Pytlick:

"Han bragede ind på den internationale håndboldscene med en helt afgørende rolle i Danmarks tredje VM-triumf på stribe. Han blev kåret som turneringens bedste venstre back, og i juni opnåede han den ultimative hyldest fra Det Europæiske Håndboldforbund, der kårede ham som årets mest værdifulde spiller i Europa."

Simon Pytlick er oppe mod atleter som fodboldspilleren Rasmus Højlund, roeren Frederikke Hauge Matthiesen og golferen Smilla Tarning Sønderby, når vinderen skal findes jul og nytår. 

 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER