Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sandra Toft: Vi render ikke rundt med kniven for struben nu

Det danske kvindelandshold sikrede sig tirsdag aften fire point med videre i mellemrunden ved VM.

Det blev en realitet, da Jesper Jensens tropper bankede Rumænien ud af Jyske Bank Boxen i Herning.

Danskerne var særdeles overlegne og havde mere eller mindre allerede sikret sig sejren efter de første 30 minutter, hvor de ved pausen kunne gå i omklædningsrummet med en føring på hele 21-10.

I 2. halvleg fortsatte de danske værter storspillet og kunne efter 60 minutters spil glæde sig over en storsejr på 39-23.

Se kampen i tal HER

Allerede torsdag aften skal Danmark spille deres første kamp ved mellemrunden, når Japan er modstanderen.

"Det betyder meget, at vi selv kan afgøre vores vej videre nu, så vi ikke render rundt med kniven for struben, som vi gjorde sidste år", sagde en velspillende Sandra Toft til TV 2 Sport efter kampen.