Emilie Munkø Lindholdt

Ustyrlige Emil Nielsen driver Barcelona til endnu en Champions League-sejr

FC Barcelona har vundet samtlige Champions League-kampe indtil videre og den catalanske storklub med Emil Nielsen i målet, styrer direkte mod deres mål; at genvinde Champions League-trofæet.

Onsdag aften tog FC Barcelona den femte sejr ud af fem mulige i Champions League, da de besejrede Zagreb med 31-29.

Efter en god start, hvor Barcelona førte med syv mål efter 17 minutter, åd kroaterne sig langsomt ind på føringen, så kampen endte med at blive rigtig spændende.

FC Barcelona trak sig dog sejrsrigt ud af opgøret, ikke mindst på grund af en storspillende Emil Nielsen i målet. Den store danske keeper gjorde det svært for kroaterne at score, med flere fantastiske redninger. Med ni minutter igen hev Emil Nielsen en vild dobbelt-redning op af hatten, hvor han pillede pynten fuldstændig af den erfarne Timur Dibirov. Se den spektakulære redning her

D. 24. oktober spiller FC Barcelona sin næste Champions League-kamp, hvor de tager imod de tyske mestre fra SC Magdeburg.