Morten Pedersen

Møllgaard var glad: Tilskuerne hjalp Aalborg til sejr

Der var drama for alle pengene, da Aalborg Håndbold slog Pick Szeged i Champions League.

Onsdag aften spillede Aalborg Håndbold på hjemmebane mod Pick Szeged i Champions League, og det endte med at blive et noget dramatisk opgør.

Det var en tæt første halvleg, hvor der stod 16-15 til Aalborg ved pausen, og i anden halvleg fortsatte det med at være tæt lige til det sidste.

Gæsterne havde endda et straffekast, efter kampen var blevet fløjtet af, men det brændte de, og så kunne Aalborg tage to vigtige point med en sejr på 29-28.

Aalborg-profilen Henrik Møllgaard var glad for, at det endte, som det gjorde, og han mener, at tilskuerne spillede en vigtig rolle i deres sejr.

- Vi virker en lille smule matte, og har svært ved at drive det. Der hjælper 5500 i ryggen altså en del. De kan noget specielt på de her aftener, når der er Champions League, sagde Møllgaard til DR efter kampen.

Det var Aalborgs anden sejr i Champions League i fem kampe, og de har nu skrabet fem point sammen.