Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Trine Nielsen har skudt papegøjen i Odense Håndbold

Den nyansatte sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, kan slet ikke få armene ned over, at hun er havnet på lige præcis verdens bedste job: Og ambitionerne er ikke til at tage fejl af.


Der hersker ingen tvivl om, at det er en af landets mest håndboldkloge personligheder, der stemplede ind ad Odense Håndbold-døren til starten af denne sæson.


De dobbelte danske mestre har hevet Trine Nielsen ud af ekspertrollen hos Viaplay og ind i folden som direktør for den sportslige afdeling, og hovedpersonen er klar til at give den gas og egentlig ”bare” vinde alle håndboldkampe med Odense Håndbold:


– Det er et drømmejob, fordi Odense er en klub med kæmpestore ambitioner. Jeg er ikke kommet ind for at redde noget, køre noget i status quo, men fordi Odense har kigget på det, og vi går all in, så ansætter de en sportschef full time, fordi vi vil højne produktet, siger Trine Nielsen til HBOLD.dk og fortsætter:


– Jeg må bare sige, at det er en gave til mig men også et pres at få lov til at stå bag et hold med nogle af verdens bedste håndboldspillere og se, hvem kan vi hente, hvordan vi gør det, og hvad vi skal gøre for at blive attraktive for nogle af de bedste i hele verden.


– Odense er godt på vej med to danske mesterskaber, en pokaltitel og Champions League. Det er et hold og en klub med flot status.


– Du er kendt for at have skarpe holdninger og meninger, men hvad er din rolle nu?


– Jeg har stadig skarpe holdninger. Nu har jeg så lidt mere kriller i maven, når jeg ser en håndboldkamp, hvor jeg ikke skal betragte den fra to sider men kun en.


– Jeg kunne mærke det helt nede i maven, da vi tabte Super Cuppen til Team Esbjerg, så tænk hvor meget det sidder i spillerne. Det er et travlt job for mig lige nu, der er mange nye ting at lære fra bunden omkring pigerne, klubben og administrationen. Det er fedt at komme indenfor dørene igen på fuldtid.


– Hvordan bliver det sådan at skulle styre en klub?


– Lige nu suger jeg bare til mig og lærer, hvad der er blevet gjort indtil videre på fornemmeste vis. Vi har et godt samarbejde på tværs i klubben. Jeg har også siddet på kontor før i GOG, men det er noget andet, nu hvor det er fuld tid. Nu kan jeg få lov til at sidde og råbe med på sidelinjen og holde med et hold i stedet for at analysere kampen.


– Kan du også få lov til at være med og give gode råd ude i omklædningsrummet?


– Nej, det blander jeg mig slet ikke i. Det har vi kompetente trænere til. Jeg snakker med dem udenfor, og vi har masser dialog omkring, hvad vi gerne vil med holdet og klubben. Vi runder også lige kort kampene an, for det kan være, jeg har set noget andet. Så kan de tage det med, de vil.


– Jeg er der som en støttepille og hjælp: Jeg skal ikke blande mig i deres arbejde, for det er trods alt dem, der er ansat til det, slutter Trine Nielsen.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER