Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jon Damsgaard

EHF-præsident med klar tale: For høj belastning for spillere

Det har længe været et tema med antallet af kampe.

Nu melder EHF-præsident sig i debatten, ”For høj belastning for spillerne”. Usædvanligt hårde ord fra præsidenten for Det Europæiske Håndboldforbund: Michael Wiederer kræver en ny tankegang i den tyske Bundesliga med hensyn til planlægning af kampprogrammet.

Normalt er Michael Wiederer kendt for sine diplomatiske udtalelser. Østrigeren har med succes ledet Det Europæiske Håndboldforbund som præsident i otte år – især ligger udvidelsen og øgningen af værdien af konkurrencer og turneringer ham på sinde.

I denne forbindelse har Wiederer nu usædvanligt tydeligt kritiseret de ansvarlige for Håndbold-Bundesligaen for deres planlægning af kampprogrammet: "Andre ligaer og forbund forhindrer per definition, at et hold, der spiller sæsonens formodet sværeste kamp mod Nantes om tirsdagen, også skal spille en topkamp i ligaen mod Kiel om søndagen."

Wiederer henviste i en samtale med "Handballwoche" til Füchse Berlin, der i slutningen af april inden for to dage først skulle spille mod THW og derefter i European League-kvartfinalen mod Nantes.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER