Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Hans Lindberg vender hjem: Det tændte noget indeni mig

Hans Lindberg vender hjem til dansk håndbold efter 17 år i udlandet, og han kommer bestemt ikke bare hjem for at spille hyggebold. Ambitionerne er fortsat tårnhøje.


Hans Lindberg er en af de bedste og mest scorende spillere nogensinde i den tyske Bundesliga. Han har cementeret sin stjernestatus både syd for grænsen og på det danske landshold, og næste sommer går turen hjem til Danmark.


HØJ Elite fra 1. division kom med lidt af en nyhed, da man bekræftede Lindberg som ny spiller, men det giver perfekt mening. Det understreger hovedpersonen selv:


“Jeg er vokset op der, mine forældre bor 800 meter fra hallen. Da det pludselig blev et tema, at kunne blive en del af det og være med til at tage min barndomsklub måske op først i ligaen men også gøre det til en klub i Håndbolddanmark man skal tage seriøst og holde øje med, der kunne jeg mærke med det samme, at det tændte noget indeni mig,” siger Hans Lindberg til BT.


Fløjstjernen afslører, at han faktisk havde de første samtaler med HØJ Elite helt tilbage for tre år siden. Dengang afviste han dog klart at skifte, da det ikke var i hans tanker, og han følte, at han havde meget mere at give i Bundesligaen.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER