Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

SønderjyskE skriver med Kolstad-spiller

Højrebacken Gabriel Setterblom skifter Champions League-klubben Kolstad Håndball ud med SønderjyskE Herrehåndbold til sommer. Nordmanden har underskrevet en tre-årig aftale.

26-årige Gabriel Setterblom er i gang med sin fjerde sæson hos Kolstad, hvor han har spillet en vigtig rolle i klubbens vej mod toppen af norsk håndbold og det første mesterskab sidste sæson. Næste år venter der et udlandsophold, og hovedpersonen ser frem til at flytte til Sønderborg og trække i den lyseblå SønderjyskE-trøje.

– SønderjyskE er et hold, som jeg har fulgt et stykke tid og hørt meget godt om. Holdet spiller god håndbold, og jeg ser frem til at kunne bidrage. Jeg glæder mig til at spille foran det fantastiske hjemmepublikum, som de har, siger Gabriel Setterblom.

Sportsmanager Thomas Mogensen betegner venstrehåndede Setterblom som en spiller, der fortsat kan udvikle sig. Nordmanden har spillet både European League og Champions League på Kolstads klassemandskab, hvor der er hård kamp om spilletiden.

– Gabriel er en alsidig spiller med god fysik. Han er inde omkring det norske B-landshold og har et godt potentiale. Og så kommer han til SønderjyskE med god erfaring og fra et stærkt håndboldmiljø i Kolstad, udtaler sportsmanager Thomas Mogensen.

Pressemeddelelse fra SønderjyskE Herrehåndbold
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER