Ditte Hansen

Odense-playmaker om ubetydelig kamp: Det var specielt

Odense Håndbold leverede et comeback i anden halvleg og sikrede uafgjort i sidste slutspilsopgør mod Ikast Håndbold

Inden DM-semifinalerne kan fløjtes i gang i weekenden, skulle slutspillets sidste runde færdigspilles onsdag aften. Odense Håndbold mødte i denne forbindelse Ikast Håndbold på udebane i IBF Arena.

Opgøret havde ingen betydning for placeringerne i puljen, men det betød dog ikke at det var en kedelig kamp.

Efter en første halvleg, hvor Odense kæmpede med kvaliteten i spillet og gik til pause bagud med 11-16, formåede de orangeblusede til gengæld at finde rytmen i anden halvleg.

Odense kom tilbage med et mere aggressivt forsvar, der blev kombineret med stærkt målvogterarbejde fra Althea Reinhardt. Faktisk kom udeholdet op at føre med 25-24 med kun få minutter tilbage, men i kampens sidste sekunder scorede Ikasts Bakkerud det udlignende mål, der sikrede det uafgjorte resultat til 29-29.

Der var altså masser af intensitet i et ellers ubetydeligt opgør, og hvordan det var at spille sådan en kamp, kan du høre Odenses Larissa Nusser fortælle om her: