Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Dansk profil skifter klub: Skal til Bundesligaen

Aaron Mensing når kun at spille en enkelt sæson i GOG, før turen går tilbage til Bundesligaen. Også en anden spiller meldes på vej i den retning.


Den danske landsholdsspiller Aaron Mensing fortsætter ikke håndboldkarrieren i GOG, hvilket rygter også har meldt på det seneste.


Ifølge tyske medier, hna.de, og bekræftet af flere kilder over for TV 2 Sport, har den 26-årige bagspiller nu besluttet at tage springet til Bundesligaen og skifte til Melsungen.


Melsungen befinder sig i øjeblikket på en imponerende tredjeplads i Bundesligaen, blot ét point efter de to førende hold, Magdeburg og Füchse Berlin.


Den 26-årige håndboldspiller vendte tilbage til dansk håndbold i sommer efter to sæsoner i Flensburg-Handewitt. Mens han underskrev kun en etårig aftale med GOG, og det var forventet, at hans tid i klubben ville være begrænset til en enkelt sæson.


Det er ikke kun Aaron Mensing, der ser ud til at tage springet til Melsungen. Ifølge oplysninger fra TV 2 Sport er TTH Holstebros Nikolaj Enderleit også på vej til det tyske hold for sit første udlandseventyr i karrieren.


26 årige Enderleit har kontraktudløb til sommer i Holstebro.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER